Bursdag

Kalender
Her er vår kalender som viser når vi har bookinger inne. Er det booket anbefaler vi at du sender en mail uansett, men vi kan ikke garantere at det er ledig. Vi vil, hvis det er ledig, sette opp bursdagen i kalenderen, og sende deg en bekreftelse på at den er satt opp. Under kalenderen finner du mer utfyllende informasjon om bursdager.


Utfyllende informasjon ang. bursdager

Hos oss kan du arrangere barnebursdag, og dermed slippe alt rot, mas, kakebaking og matlaging dager i forveien! Og hos oss får barna noe de sjelden opplever hjemme: Discolys, lasere og røykmaskin! Sammen med musikk gir det en helt egen stemning, og mange barn kommer med sangønsker, og tar tidvis til dansing på ansatsen!

Vi setter ut langbord, dekker på, lager og serverer pizza og slush, og rydder opp etterpå, og etter spill får alle ungene en pinneis hver! Valget står mellom Lollipop og Pin-Up. Helt til slutt får bursdagsbarnet et gavekort på 2 runder bowling, som kan brukes innen ett år i bursdagsgave fra oss.

Det eneste du trenger å gjøre, er å komme hit, være forelder, passe på ungene, betale, så dra.


Pizzaen vi serverer er Big One av to typer for alle uten glutenallergi: Classic og Triple Cheese. Triple Cheese brukes for det meste når det er vegetarianere eller muslimer som ønsker kjøttfri mat. For glutenallergikere bruker vi Grandiosa Glutenfri, og vi har vaskbare stekeplater så gammelt mel med gluten er ikke en risiko!

Slush bruker vi 0,35l. Påfyll koster 10,- per beger.

Bursdagene varer i 2 eller 2.5 timer, anbefalt maks antall barn er 18 grunnet antall baner med gjerder tilgjengelig (3 stk, 6 barn per bane).

PS! Du kan gjerne ta med brus, godteri, potetgull, kaker ol. til oss for å gjøre bursdagen mer komplett og personlig! Vi har dessverre ikke anledning til å låne ut skåler, kun pappfat.

Kjapp informasjon ang. bursdager

Pris per person er 165,-, og inkluderer:
Pådekking, laging og servering av pizza samt 0,35l slush, fritt spill på bowling, en pinneis til hver person, og et gavekort på 2 serier bowling til bursdagsbarnet.

Annet:
Påfyll av slush: 10,- per beger
2 1/2 timer: 20,- ekstra, 185,- per person.

NB! Ved bursdag utenom åpningstid koster det 150,- ekstra per time ut over prisen per person!

Skjema for forespørsel på bursdagsfeiring: