Klubbspill

I Svolvær Bowlingsenter har Vågan Bowlingklubb holdt til siden 16. oktober 2002. Laget har vært gjennom tykt og tynt, med spillere som har kommet og gått, og noen få har "stått han av" siden starten.

Vågan Bowlingklubb har arrangert flere turneringer. Både lokale turneringer for å få approberte serier, (da NM krever 150 approberte serier), turneringer i en tour som hele Nord-Norge fra Sandnessjøen og Mosjøen i sør til Tromsø i nord har vært med på, samt juleturneringer og maraton på 24 serier.

Vågan Bowlingklubb har også stilt lag i seriespill i regi av Norges Bowlingforbund siden sesongen 2004-2005. Vågan Bowlingklubb har spilt i alt fra 3. divisjon, som er det nederste nivået, til det som den gang het Umbroligaen, i dag Macronligaen. Dette er den øverste divisjonen i norsk bowling, og huser de aller fleste spillerne som tilhører Norgeseliten i bowling.

I dag spiller Vågan Bowlingklubb i 3. divisjon etter å ha trukket laget for noen år tilbake, spilt i 3. divisjon fra 2011 til 2017, før opprykket kom i sesongen 16/17. Laget ble igjen trukket grunnet økonomi og mangel på spillere, og Vågan BK startet igjen i 3. divisjon, hvor de spiller per sesongen 2021/2022.

Alle spillere som er lisensiert hos NBF, uansett klubb, (dette kan vi sjekke lett) får goder som å spille for 30,- per serie, alternativt kjøpe "månedskort" for 500,-.

Vågan Bowlingklubb kan nås ved å trykke på logoen til høyre, eller ved å trykke HER, og kontakte en av personene i styret.